Hotel Zvonimir – Otočac

Hotel Zvonimir smješten je u samom središtu grada Otočca te obuhvaća 2 restorana i suvenirnicu u okviru objekta. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu, a ispred objekta gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište.

Sve sobe u hotelu Zvonimir sadrže radni stol, telefon i TV sa satelitskim programima. Vlastita kupaonica uključuje tuš i sušilo za kosu. Iz soba se pruža pogled na gradske ulice ili park.

Trgovine, kafići i restorani nalaze se u krugu od 50 metara. Grad je poznat po rijeci Gackoj, koja obiluje bistrom vodom i nudi brojne mogućnosti za ribolov. U okolici je također moguće planinariti i voziti bicikl.

Nacionalni park Velebit udaljen je 35 km, a u mjestu Kuterevo, udaljenom 25 km, nalazi se utočište za medvjede. Do Nacionalnog parka Plitvice ima 60 km. Grad Senj nalazi se na udaljenosti od 35 km.

Autobusni kolodvor udaljen je 500 metara, a najbliži željeznički kolodvor nalazi se u Gospiću, udaljenom 45 km. Zračna luka Zagreb nalazi se na udaljenosti od 150 km, a do Zračne luke Rijeka ima 130 km.

Telefon: 053 773 135

E-mail: zvonimir@hotel-zvonimir.hr

web: Hotel Zvonimir

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)