Kuća za odmor “Mali Raj” – Josipdol

Kuća za odmor „Mali raj“ obiteljska je kuća predviđena za smještaj osam osoba. Smještena je na istočnom rubu Gorskog kotara, zelenog srca Hrvatske, u malenom naselju Oštarije, približno na pola puta između Ogulina i Josipdola.
Bijeg od svakodnevnog stresa i gradske vreve u opuštajuću prirodu odličan je način za obnovu životne energije u bilo koje doba godine.

Želite li posjetiti povijesne znamenitosti poput Marmontova mosta, pogledati gotičku crkvu, otkriti gdje su pronađeni zub slona i nosoroga i gdje još danas živi čovječja ribica? Ili pak uživati u šetnjama prekrasnoj prirodi pored jezera Sabljaci, možda planinariti?

I naravno, nakon svega toga, vratiti se u udoban smještaj u kojem ćete nakon plivanja u bazenu, roštiljanja na terasi i igranja bilijara naći odmor za dušu i tijelo u kućnom wellnessu – uz hidromasažu i finsku saunu?

Odmorite se i probudite se samo uz cvrkut ptica, obnovite svoju životnu energiju. Kuća „Mali Raj” pravi je izbor za Vas.

Telefon: 099 271 1301

E-mail: kuca.maliraj@gmail.com

web: Mali Raj Holiday

Facebook: Mali Raj

Instagram: Mali Raj

O kući

„Mali raj“ nalazi se pri kraju sela okružen opuštajućom prirodom s mogućnošću šetnje šumarcima u neposrednoj blizini kuće. Kuća ima i eko – vrt iz kojeg možete svaki dan za ručak uzeti što vam treba.

Kuća se sastoji od prizemlje, kata i visokog potkrovlja. Ima 4 dvokrevetne spavaće sobe sa 4 pripadne kupaone i može ugostiti osam osoba.

PRIZEMLJE

U prizemlju kuće nalazi se prostor u kojem ćete se sigurno najduže boraviti. Naime, tu se nalazi kuhinja, blagovaona i dnevni boravak. Kuhinja je opremljena modernim kućanskim aparatima. Blagovaona ima veliki stol koji se može upotrijebiti i kao stol za biljar. U dnevnom boravku nalazi se kameni kamin koji u zimskim mjesecima djeluje opuštajuće. U produžetku dnevnog boravka ulaz je u naš mali raj – wellness koji se sastoji od hidromasažni bazen za 5 osoba, finska sauna, tuš kabina, TV i mala klupica, te mali toalet.

Pored svega navedenog u prizemlju se nalazi i jedna dvokrevetna soba sa kupaonom.
Izlaskom iz dnevnog boravka prema bazenu nalazi se vanjska natkrivena terasa sa drvenim stolom i klupama, te vanjskim kaminom – roštilj.

Bazen ima svoju terasu na kojoj ćete se opustiti na ležaljkama i ljuljački.

KAT

Iz dnevnog boravka stubištem obloženim drvetom dolazi se na kat koji se sastoji od 3 dvokrevetne sobe, svaka soba ima svoju kupaonu.

POTKROVLJE

Iz hodnika na katu drvenim stubištem dolazite u potkrovlje, u kojem je prostor za mali fitness kutak sa pomagalima za vježbanje.

Povratak na SMJEŠTAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.