Održan 9. Royal Tenen spin Cup

Najbolji na ovogodišnjem Royal Tenen spin Cupu

Odlično druženje i natjecanje po “ugodnih” 38 stupnjeva obilježilo je ovogodišnje izdanje Royal Tenen spin Cupa. Ovo natjecanje u lovu pastrve varalicom organizira Športsko ribolovno društvo “Krka” iz Knina uz pomoć Grada Knina kao pokrovitelja natjecanja. Lovi se na rijeci Krki u Kninu.

Sveukupno 29 natjecatelja

Ove je godine sudjelovalo 29 natjecatelja iz BiH, Mađarske i Hrvatske. Lovilo se u dva sektora, a sektorski plasmani zbrajali su se za ukupnu pobjedu. Pobjednik natjecanja je Hrvoje Kuzmić iz Koprivnice s 11,5 negativnih bodova i ulovljenih čak 28 pastrva! Drugo mjesto je zauzeo aktualni prvak države u ovoj disciplini Mario Matijašić iz Ogulina s 14,5 negativnih bodova i ulovljenih 14 pastrva. Treće mjesto zauzeo je Jurica Pokrovac iz Oklaja s 18 negativnih bodova i 7 ulovljenih riba. Na natjecanju su ukupno ulovljene 244 pastrve.

Ortganizator ŠRD Krka iz Knina izrazio je zadovoljstvo zbog odaziva te same provedbe natjecanja koje je proteklo u fer i korektnoj atmosferi. Iduće godine očekuje ih jubilarno 10. izdanje kupa i nadaju se još veći odaziv ribiča.

Foto: ŠRD “Krka” Knin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.