Ovaj vikend odluka o prvaku u lovu udicom na plovak

Nakon održanih deset kola 1. Lige u lovu udicom na plovak za seniore došli smo i do same završnice i zadnja dva kola u kojima će se rasplesti situacija te saznati prvak. Posljednja dva kola trebala bi se održati na Banovoj Jaruzi 25. i 26. rujna 2021.

Odluka u zadnjem vikendu lige

Sve do prethodna dva kola lige održana krajem kolovoza, situacija je bila relativno jasna, barem što se prvaka tiče. Ekipa TSH Sensas MatchFising iz Čakovca suvereno je kročila ligom i ostvarivala uglavnom plasmane među prva tri mjesta po kolima.

Međutim, jedanaesto mjesto u 9. kolu i peto mjesto u 10. kolu dali su i drugim ekipama nadu kako je još uvijek sve moguće. Uglavnom, vikend pred nama donijeti će rasplet i posljednja dva kola biti će vjerojatno vrlo zanimljiva.

Trenutno je u ekipnom plasmanu prva ekipa TSH Sensas MatchFishing iz Čakovca s 37 bodova, ispred ekipe Bjelke GME Garbolino iz Sunje koja ima 48 bodova te ekipe Klena Colmic iz Svete Marije s 53 boda.

Ekipni poredak uoči posljednja dva kola lige

Odluka o pojedinačnom prvaku još neizvjesnija

Odluka o prvaku u pojedinačnoj konkurenciji još je neizvjesnija. Prvih pet seniora „uguralo“ se u samo 10 bodova razlike uoči posljednja dva kola. Trenutno je u vodstvu Željko Raženj ispred Domagoja Cekovića, Alana Perka, Mihaela Pongraca i Maria Pejakovića.

Pojedinačni poredak uoči posljednja dva kola lige

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *