Ekipno prvenstvo Hrvatske u podvodnom ribolovu ovog vikenda u novigradskom akvatoriju

Nakon uspješno organiziranog Memorijala u podvodnom ribolovu iz SRK Erik Radin stigla nam je priopćenje i najava da je Sportsko ribolovni klub Erik Radin iz Novigrada domaćin 28. Ekipnog prvenstva Republike Hrvatske u podvodnom ribolovu. Prvenstvo će se održati 16. listopada ove godine u novigradskom akvatoriju.

Prilično velika zona lova

Kako stoji u priopćenju, velika je to čast i odgovornost za njihov klub, ali HSSRM je prepoznao njihovu ozbiljnost i dao im povjerenje za organiziranje tako velikog i značajnog natjecanja. Za klubove iz cijele Hrvatske nastupit će po trojica natjecatelja koji će uz asistenciju barkajola pokušati uloviti što više ribe i okititi se naslovom najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Zona lova se proteže od Karigadora na sjeveru do ulaza u Limski zaljev na jugu. Zona je prilično velika, a samim time i bogata odličnim ribolovnim pozicijama koje će najbolji hrvatski ribolovci dobro iskoristiti. Sigurni smo da će ulovi biti iznimno bogati, a rezultati vrlo izjednačeni i neizvjesni.

Program od petka

Program za natjecatelje počinje već u petak, 15. listopada s verifikacijom u prostorijama Zajednice Talijana u Novigradu. Natjecanje će se održati u subotu, 16. listopada i počinje u 08:30, a završava u 13:30 sati. Za sve posjetitelje najzanimljiviji dio biti će vaganje koje će se održati ispred restorana Half 8 na Porporeli s početkom u 16.00 sati.

Iako je do natjecanja ostalo još  desetak dana, osjeća se uzbuđenje i iščekivanje. Ekipe su već na terenu i pretražuju more u potrazi za ribom, a domaćini sređuju sve kako bi natjecanje prošlo u najboljem redu te kako bi dragi gosti mogli sa zadovoljstvom nastupiti i ponijeti iz Novigrada samo lijepe uspomene. Naravno da će intenzitet njihovih emocija koje će ponijeti s natjecanja ovisiti o njihovim rezultatima, ali mi ćemo im s naše strane omogućiti najbolje moguće uvjete te im zaželjeti sreću.  Na njima je da se potrude najviše što mogu i da vide tko će od njih stajati na pobjedničkom postolju. – stoji u priopćenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *