Karlovačka županija dobiva županijsku ligu u lovu šarana i lovu udicom na plovak

Kako doznajemo, na sjednici Upravnog odbora Športskog ribolovnog saveza Karlovačke županije, održanoj 4. veljače 2022. godine donesena je odluka o osnivanju i pokretanju županijskih liga u lovu šarana te u lovu ribe udicom na plovak.

Šaranska liga kroz četiri kola

Šaranska liga je zamišljena na način da svaki klub u županiji predloži dvije ekipe za natjecanje koje bi se natjecale kroz ukupno četiri kola. Naravno, nakon utvrđivanja popisa i zainteresiranih ekipa donijeti će se konačna odluka i format lige.

Dvije prvoplasirane ekipe sudjelovat će na završnom Kupu HŠRS-a u lovu šarana.

Pobjednici 1. Kupa HŠRS-a ŠRD Karas iz Novske

1. Kup HŠRS-a u disciplini Lov šarana održan je na jezeru Skresovi od 20. do 22. kolovoza 2021. godine, o čemu smo ranije pisali. Domaćin natjecanja bilo je ŠRD Bjelovar iz Bjelovara, ZŠRS Bjelovar. Sudjelovalo je sveukupno 16 ekipa. Pobjednik Kupa bila je ekipa ŠRD Karas iz Novske, a drugo mjesto zauzela je ekipa ŠRU Šaran, Velika Ludina. Treće mjesto zauzela je ekipa Klen iz Nove Gradiške.

Kup gradova postaje službena liga

Također, dosadašnje županijsko natjecanje u lovu ribe udicom na plovak (tzv. Kup gradova) također postaje službena županijska liga Karlovačke županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)