HŠRS – Ovaj vikend nastavak spin i feeder lige

spin liga

Ovog vikenda nastavljaju se lige HŠRS-a u disciplinama ribolov predatora s obale umjetnim mamcima i lov ribe hranilicom na dnu.

Spin liga – 5. i 6. kolo na Dobri kod Ogulina

Spin liga se nastavlja na rijeci Dobri kod Ogulina. Prethodna dva kola također su održana na Dobri i obilježio ih je dosta težak ribolov. Povišen vodostaj i obilne kiše uoči 3. i 4. kola nisu odgovarali niti ribi, a niti natjecateljima. U noći s petka na subotu ponovno je palo nešto kiše i Dobra je opet porasla. Kako će to utjecati na samo natjecanje i tko će se najbolje snaći, ostaje za vidjeti…

U ukupnom poretku nakon 4. kola u vodstvu je Boris Šiljeg (ŠRD Krka Knin) s 9 bodova ispred Jasmina Subašića (ŠRD Pastrva Sirač) – 12 bodova i Nikole Špoljara (ŠRD Piškor Novi Zagreb) – 20 bodova.

Feeder liga – 3. i 4. kolo, drugi pokušaj

U disciplini lov ribe hranilicom na dnu (feeder), 3. i 4. kolo su se trebali održati 20. i 21. svibnja 2023. na ribnjaku Selnica. Visoki vodostaj uzrokovao je odgodu kola i ovaj vikend najbolji feederaši nastavit će s natjecanjem.

Podsjetimo, u ekipnom poretku u vodstvu je ekipa Smuđ Draškovec čiji se članovi, Marko Sraga i Luka Florijanić, također nalaze na čelnim pozicijama u pojedinačnom plasmanu. Ipak, prvenstvo se tek zahuktava i još je osam kola do kraja, tako da je sve moguće…

Svim natjecateljima želimo uspješan ribolov i što bolji rezultat.

Bistro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)