HŠRS – nakon 6. kola mušičarske lige Jenjić i ŠRD Cetina Sinj 2 u vodstvu

Foto: Josip Jenjić

Prošlog vikenda održana su dva kola Hrvatske mušičarske lige. U subotu se lovilo na Gackoj, a drugog dana, u nedjelju, natjecanje je održano na rijeci Slunjčici.

Jenjić uvjerljivo u vodstvu

Nakon vikenda i blok kola u pojedinačnom poretku Josip Jenjić učvrstio je svoju poziciju na prvom mjestu lige s ukupno 8 negativnih bodova. Na drugom mjestu je Joško Šuća s 15 negativnih bodova, a treći je Marko Puškarić s 19 negativnih bodova.

Cetina Sinj 2 najuspješnija u ekipnom plasmanu

U ekipnom plasmanu najmanje negativnih bodova sakupila je ekipa ŠRD Cetina 2, ukupno 74. Na drugom mjestu, s 92 negativna boda, nalazi se ŠRD Slunjčica iz Slunja. Treće (i četvrto) mjesto dijele ŠRD Ogulin i ŠRD Cetina Sinj 1 s jednakim brojem negativnih bodova – sveukupno 102.

Odgođeno 3. i 4. kolo u rujnu

Natjecanje se nastavlja u rujnu na rijekama Jadro i Žrnovnica. Riječ je o odgođenom 3. i 4. kolu koji su se trebali održati 20. i 21. svibnja, ali su zbog povišenih vodostaja i nemogućnosti održavanja regularnog natjecanja odgođeni. Kako stvari stoje, ove godine ćemo tek u rujnu imati konačne rezultate i pobjednike lige.

Više fotografija možete pronaći na Facebook stranicama Hrvatske mušičarske lige.

Bistro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)