HŠRS – Šaran Našice pobjednik 3. Kupa HŠRS u lovu šarana i amura

ŠUD Šaran Našice – pobjednici Kupa

3. Kup HŠRS u lovu šarana i amura za kategoriju seniora održao se od 18. do 20. kolovoza 2023. godine u Đakovu na natjecateljskoj stazi Jošava. Sudjelovala je 21 ekipa i ulovljena je 91 riba ukupne težine 284,15 kilograma. Prosječna težina ulovljenih riba bila je 3,16 kilograma.

Težak ribolov koji je iziskivao dosta umijeća i znanja

Jezero Jošava ovaj se put pokazalo kao nimalo jednostavno za loviti. Bilo je potrebno dosta umijeća i znanja za nadmudriti ribu. Zbog toga su se mogle i čuti kritike pojedinaca, ali bilo je i onih koji su mišljenja kako u ovakvim uvjetima ribolovno umijeće još više dolazi do izražaja.

ŠUD Šaran Našice najuspješniji

U ovakvim uvjetima ekipa ŠUD Šaran iz Našica pokazala je najviše. S ukupno 48,52 kilograma ribe osvojili su prvo mjesto ispred ekipe Ulovi i pusti Petnja i Novog Marofa. Našičani su od samog početka natjecanja bili u vodstvu. Izuzetak je bila jutarnja vaga u subotu kada im je prvo mjesto nakratko preuzela ekipa Novog Marofa s ribom od gotovo 18 kilograma.

Najveću ribu natjecanja ulovila je ekipa Štuke iz Poljanskog Luga – amura od 19,98 kilograma

Odlična organizacija natjecanja

Od strane natjecatelja i pratećih ekipa pristižu brojne pohvale na organizaciju natjecanja. Domaćini, đakovački ribolovni savez (uz HŠRS) pokazali su još jednom da im organizacija ovakvih natjecanja nije problem.

Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju i rezultatu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)