6. Feeder Hrvatska Kup – 23.09.2023

Feeder Hrvatska kupove pokrenula je ekipa zaljubljenka u feeder ribolov koji se okupljaju u Facebook grupi Feeder Hrvatska, (Darko Ramuščak, Marko Sraga, Marin Sraga, Marko Švajghart, Igor Habek i Marijan Sraga) koji ju zajedno grade, unapređuju i nadamo se, stvaraju nove generacije feederaša. Nakon sudjelovanja na kupovima diljem lijepe naše ova vesela ekipa se odlučila okušati u organiziranju svog prvog kupa i tu je sve krenulo.

Šesti po redu kup

Ovogodišnji kup je šesti po redu. Prvi se održao u Kutini na Ilovskom jezeru gdje je pobjedu odnio Davor Merda, drugi, treći i četvrti su održani na kanalu Sveta Marija gdje su pobjednici bili Mihael Pongrac, Tomica Baksa i Alan Perko dok je peti kup održan u Banovoj Jaruzi na stazi Pakra II i pobjednik je bio Darko Todosijević iz Srbije.

Šesti Feeder Hrvatska kup će se održati na Jezeru Pakra II u Banovoj Jaruzi gdje će sudjelovati stotinjak feederaša iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije što je apsolutni rekord po broju sudionika što pokazuje da ljudi koji dolaze su prepoznali trud i rad organizatora.

Financiranje kupa se u cijelosti vrši većinom preko donacija natjecatelja kao i izdašnim sponzorstvom ribolovne trgovine Interland Varaždin i gospodina Borisa koji nas prate od prvog dana sa velikodušnim sponzorstvom Colmic pribora. Također je bitno i spomenuti klub domaćin ŠRK Amur Petrokenija koji također uvelike pomaže u organizaciji kupa.

Čak tri svjetska prvaka na prijelaznom peharu

Možemo se pohvaliti da na prijelaznom peharu imamo upisana čak 3 svjetska prvaka (Alan Perko, Mihael Pograc i Darko Todosijević)

Natjecatelji će se okušati u lovu većinom deverike što krupnije što sitnije, kao i žutooke, babuške i šarana.

Također pozivamo sve ribiče kao i ostale da dođu pogledati i podržati svoje favorite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)