Par Šestak nastavlja dominaciju iz čamca

Foto: Hrvoje Šestak

Na Šoderici u Koprivnici održana su dva kola Lige HŠRS-a u lovu grabežljivaca iz čamca. Vikend 16. i 17. rujna 2023. najbolje je iskoristio par Šestak & Šestak te su učvrstili vodeću poziciju lige. Poplava je na Šoderici učinila svoje. Mnogi natjecatelji gotovo i nisu prepoznali sam okoliš koji je doživio znatne promjene kao i brojni objekti uz samu vodu koji su oštećeni ili uništeni.

Šestak & Šestak najuspješniji

Bračni par Šestak još je jednom pokazao kako se vrlo dobro snalaze u svim uvjetima. Osvojenim drugim mjestom u subotu te prvim u nedjelju, učvrstili su vodeću poziciju nakon 6. kola. S ukupno 12 bodova i sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog para Kuzmić – Matijašić mirno čekaju rasplet lige i posljednja dva kola.

Borba za drugo mjesto je trenutno ipak nešto zanimljivija. Kuzmić i Matijašić trenutno “bježe” trećeplasiranima Puljiću i Šimunoviću samo 4,5 bodova. Završna dva kola lige održavaju se na jezeru Krušćica krajem listopada. U međuvremenu nas očekuje 14. svjetsko prvenstvo u lovu grabežljivaca iz čamca koje se održava u Rigi (Latvija) od 2. do 8. listopada 2023. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)