HŠRS – Poznati novi prvoligaši, ali i oni koji ispadaju u 3. ligu

Završene su i druge lige HŠRS-a u kategoriji lov ribe udicom na plovak za seniore. U sklopu natjecanja formirane su tri druge lige – sjever, istok i zapad. Prvoplasirani se plasiraju u najviši rang dok posljednji ispadaju u treće lige.

II. liga Sjever – Linjak Pavlovec u prvu ligu, Smuđ Draškovec u treću

Prvak II. lige sjever HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak za 2023. godinu je ekipa Linjak Pavlovec. Sa četiri boda prednosti ispred Soma iz Kotoribe osigurali su nastup u najvišem rangu iduće godine. Iz lige ispada ekipa Smuđ Draškovec koja će se iduće godine natjecati u nižem rangu.

II. liga Istok- Sava Županja u prvu ligu, Karas Rokovci – Andrijaševci u treću

Prvak II. lige istok HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak za 2023. godinu je ekipa Sava Županja. Sa sedam bodova prednosti ispred Bjelovara osigurali su prvoligaški status iduće godine. Iz lige ispada ekipa Karas Rokovci – Andrijaševci koja je drugoligaški status izgubila zbog manje kilaže ulovljene ribe. Naime, u konačnom plasmanu na kraju je bila bodovno izjednačena s ekipom Bačice iz Cernika.

II. liga Zapad – Šaran Zaprešić Petar Šport u prvu ligu, Trnje Zagreb u treću

Prvak II. lige zapad HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak za 2023. godinu je ekipa Šaran Zaprešić Petar Šport. S devet bodova prednosti ispred Odre iz Velike Gorice osigurali su nastup u najvišem rangu iduće godine. Iz lige ispada ekipa Trnje Zagreb koja će se iduće godine natjecati u trećoj ligi.

Novim prvoligašima čestitamo i želimo im što uspješniji nastavak natjecanja u prvoligaškom društvu! Bistro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)