Smuđ Draškovec i Mario Pokupec iz zaprešičkog Šarana najbolji feederaši u 2023.

Najbolji u 2023. godini – Smuđ Draškovec

Završeno je i natjecanje u sklopu Prvenstva Hrvatske u lovu ribe hranilicom na dnu. Nakon održanih deset kola dobili smo pobjednike u ekipnom i pojedinačnom poretku. Uoči posljednja dva kola na Banovoj Jaruzi Smuđ Draškovec “bježao” je Šaranu iz Zaprešića tri boda, a Klenu iz Svete Marije pet bodova. Ništa nedostižno.

U pojedinačnoj konkurenciji Mario Pokupec bio je vodeći s 22 negativna boda, a prava je gužva bila od drugog do četvrtog mjesta, gdje su se redom nanizali: Ivan Blažon 26 bodova, Igor Habek 27 bodova i Hrvoje Toplek 27 bodova.

Smuđ Draškovec dvokorakom do naslova

Ekipa Smuđa još je jednom pokazala kako joj završnice gode. Osvojenim prvim i trećim mjestom u posljednja dva kola osigurali su još jednu titulu prvaka. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Šaran Zaprešić, koja je prvenstvo završila s dva druga mjesta u zadnja dva kola i nije dočekala kiks vodećih. Treće mjesto osvojila je ekipa Klen Colmic Sveta Marija.

Pokupec siguran u završnici

Mario Pokupec – najbolji feederaš u 2023.

Mario Pokupec uspio je obraniti čelnu poziciju uoči posljednjeg vikenda i s osvojenim petim i drugim mjestom osigurati titulu ovogodišnjeg prvaka. Drugo mjesto je osvojio Luka Florijanić odlovivši izvanredno posljednja dva kola. Ipak, dva najbolja sektorska plasmana bila su dovoljna za skok sa petog na drugo mjesto. Treće mjesto osvojio je Igor Habek s bodom prednosti ispred četvrtoplasiranog Blažona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)