Josip Jenjić prvak Hrvatske mušičarske lige za 2021. godinu

Nakon održanih šest kola završena je Hrvatska mušičarska liga za 2021. godinu. Nakon neuobičajene situacije i otkazivanja svih službenih natjecanja u 2020. godini uslijed pandemije izazvane virusom Covid-19, veseli činjenica da je ove godine liga ipak održana. Ne u onom obujmu na koji smo navikli i očekivali, ali bitno je da se i u ovim uvjetima uspješno privela kraju.

Ove godine šest kola lige

Ove godine održano je šest kola lige. Prva dva održana su u travnju na rijeci Žrnovnici pokraj Splita. Drugo i treće kolo održano je na rijeci Dobri kod Ogulina. Posljednja dva kola održana su na rijeci Kupi i Gackoj.

Josip Jenjić prvak ispred dvoje Puškarića iz Ogulina

Nakon svih šest kola titulom prvaka za 2021. godinu okitio se Josip Jenjić iz ŠRD Cetina iz Sinja. Drugo i treće mjesto pripalo je prezimenjacima iz ŠRD Ogulin, Marinku i Marku Puškariću.

Nažalost, zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa ove godine natjecanje je bilo samo pojedinačno. Ukupno jedanaest natjecatelja došlo je iz tri ekipe: ŠRD Cetina – Sinj, ŠRD Ogulin i ŠRD Žrnovnica – Split.

Nadamo se boljoj epidemiološkoj situaciji iduće godine i većem broju natjecatelja.

Reprezentacija sastavljena od Sinjana i Ogulinaca

Budući da mušičarsku reprezentaciju sačinjava pet članova, ove godine će ona biti sastavljena od Sinjana i Ogulinaca. Prema završnom plasmanu sačinjavat će je Josip Jenjić, Marinko Puškarić, Marko Puškarić, Jure Šuća i Joško Šuća.

Fotografije: Dražen Stipetić – Šarac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *