“Ribarska priča” – dobra priča! [FOTO]

“Ribarska priča” u samom centru Rijeke

Na području Rijeke dobili smo novu prodavaonicu ribičkog pribora. Riječ je o “Ribarskoj priči” koja je svoje mjesto pod suncem našla na drugom katu riječke robne kuće. Svakako pohvalna činjenica da imamo još jednu prodavaonicu ribolovnog pribora u samom centru Rijeke.

Mada nisam imao namjeru tako skoro obići ovu trgovinu, slučajno me put nanio u Rijeku i poslije popodnevne kave na Korzu morao sam obići i tu prodavaonicu.

Veličina (ni)je bitna

Iako sam se prvo iznenadio zbog same veličine prostora koji nije baš prevelik, ubrzo sam promijenio mišljenje. Uglavnom, da ne duljim. Varaličari će doći na svoje. Sve ono što bi u ovom trenutku kupio, mogu pronaći u trgovini. Od domaćih jigova do površinaca za strijelku. Također, skosavice su također vrlo kvalitetne i ponuda je zadovoljavajuća.

Sitnog pribora ima dovoljno, a role i štapovi koji su izloženi također pokrivaju sve situacije koje bi mogle biti zanimljive. Ima i pokoja maska za ronjenje te ostali osnovni pribor.

Trgovinu čine ljudi

Kako to obično biva – trgovinu čine ljudi. U ovom slučaju jedan čovjek. Za pultom je prodavač koji me je svojom susretljivošću “kupio” na prvu! Čovjek zna što prodaje, a uspio sam “nažicati” i pokoju informaciju o poštama u blizini Rijeke.

U svakom slučaju, ako vas put nanese na riječki Korzo – posjetite Ribarsku priču. Nećete požaliti. Ukoliko i ne pronađete što tražite, možete naručiti. Srećom je supruga brzo završila shopping u blizini pa sam se samo kraće zadržao. Inače bi moj račun bio vrlo brzo veći od njezinog. Što uglavnom nije slučaj! 🙂

Prodavaonica ribolovne opreme “Ribarska priča” nalazi se u sklopu Robne kuća Ri na adresi Riva 6 u Rijeci – na drugom katu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)