Održana Skupština Športsko ribolovnog saveza Karlovačke županije

U petak, 1. travnja 2022. godine u Karlovcu je održana godišnja sjednica Skupštine Športsko ribolovnog saveza Karlovačke županije – ŠRSKŽ. Sjednici je prisustvovao 31 od 34 izaslanika.

Gost predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever

Na samom početku sjednice predsjednik ŠRSKŽ Tihomir Zagudajev pozdravio je prisutne i gosta, predsjednika HŠRS-a Vladimira Severa koji se i obratio članovima Skupštine u nekoliko navrata.

Sjednica je potrajala gotovo dva sata, a najviše je polemike izazvala tema novih članskih iskaznica HŠRS-a i način uplata naknada za nove iskaznice te usklađivanje s Zakonom o športu i sporna tumačenja pojedinih članaka zakona te njihova primjena.

Nagrade za ŠRD Ogulin i Ivana Stupića

Najboljom udrugom u 2021. godini proglašeno je Športsko ribolovno društvo Ogulin kojem je ovo treća godina uzastopno da osvaja tu laskavu titulu (izuzevši 2020. godinu kada se i na razini HŠRS-a zbog pandemije koronavirusa navedene nagrade nisu dijelile zbog neodržavanja većine natjecanja).

Posebnu nagradu i zahvalnicu dobio je Ivan Stupić iz ŠRD Ozalj za dugogodišnji rad i doprinos u radu društva i Saveza.

1 komentar

  1. ŠRD Ogulin, vodstvo svaka im čast na obavijesti. Zasluženi pehar stigao u kuću. Lijepi pozz Draženu Stipetić i Mariu Matijašić. Oni znaju sve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)