Sajam PRIRODA, LOV, RIBOLOV, TURIZAM – Varaždin, 7. – 9.10.2022. godine

Varaždinska Arena ponovo će otvoriti svoja vrata za održavanje najdugovječnijeg sajma lova u Republici Hrvatskoj. Jubilarni 25. Sajam ove će se godine održati od petka do nedjelje, od 7. do 9. Listopada 2022. godine. Prema najavama organizatora sajam će pratiti bogati program događanja. Svečano otvorenje bit će u petak, 7. listopada, s početkom od 10.00 sati. Već prvog sajamskog dana održat će se nekoliko predavanja Ministarstva gospodarstva, Hrvatske šumarske komore te predstavljanje Lovačkog muzeja.

subotu, 8. listopada, održava se 24. Smotra lovačkih rogista i lovačkih pjevačkih zborova, predavanje na temu šteta u prometu te predstavljanje knjige Ive Gregurića Zapisi jednog lovca. Hrvatski kinološki savez održat će reviju lovačkih pasa, a najavljena je podjela juhe od fazana od strane tvrtke Ecoagro kao i podjela pečene dravske ribe od strane TZ KKŽ  i ŠRK Ivan Generalić Sigetec. U subotu su organizirani i besplatni preventivni pregledi – Udruga „Kaj sad?“ oboljelih i liječenih od karcinoma pluća.

sva tri dana trajanja sajma mogu se obići izložbe

–  Divljač hrvatskih krajeva – Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza

– Izložba gljiva – Gljivarsko društvo Smrčak

– Izložba malih životinja

– Dječji kutak Hrvatskog lovačkog saveza

– Izložba ptica grabljivica – Hrvatski sokolarski klub

– Izložba fotografija „Šuma okom šumara“

SAJAMSKI KUP

Kroz sva tri sajamska dana traje Sajamski kup u gađanju letećih meta u organizaciji  LD-a „Vepar“ Ljubeščica u Ljubeščici.

Za prijave i sve informacije obratite se na mobitel Krune Štrige: 098 284 177 ili Dalibora Pokosa:  098 941 5024.

Izvor: HLS

ribo-lov.com izrada web stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)