Još jedna nesreća u lovu, ovaj put kobna je bila mina iz Domovinskog rata

Još jedna nesreća u lovu (foto: HCR)

Muškarac koji je u nedjelju ujutro stao na minu na Vrdovu kod Sinja, gdje je bila crta bojišta tijekom Domovinskog rata, pri tom je smrtno stradao, a službe koje su krenule u spašavanje do njegovog tijela uspjele su doći nekoliko sati nakon eksplozije, doznaje se u policiji.

Kako je splitska policija u prvoj informaciji rekla medijima, dojavu o eksploziji sumnjive minsko-eksplozivne naprave i stradavanju muškarca na visoravni Vrdovo, dobili su oko 9,27 sati. Prema navodima medija, smrtno stradali 67-godišnji muškarac bio je u društvu svojih prijatelja lovaca, koji su nakon eksplozije pozvali pomoć. Policija je od njih dobila informaciju o tome što se dogodilo. Uz policijske službenike, na teren su upućene sve žurne službe, Hitna pomoć, HGSS, kao i pirotehničari, jer se radi o području gdje je bila crta bojišnice u Domovinskom ratu.

U trenutku poziva za pomoć prijatelji stradalog muškarca su vjerovali da je ozlijeđen, ali da je živ. Kada su se svi ekipirali na terenu prvi su do stradalog muškarca krenuli pirotehničari, koji su trebali istražiti ima li još i gdje koja sumnjiva minsko-eksplozivna naprava, kako ne bi bilo još žrtava. Do tijela muškarca, koji je već bio mrtav, stigli su oko 13 sati.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tragedija-kod-sinja-lovac-67-stao-na-minu-iz-domovinskog-rata-pogledao-ozljedama-1649467 – www.vecernji.hr

ribo-lov.com izrada web stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)