Međunarodni sajam ribolova, lova i oružja uskoro počinje! Rezervirajte svoje mjesto

Zima je počela, idealno je vrijeme za lovne aktivnosti. U prvoj polovici veljače u Mađarskoj, u Budimpešti, održava se najveći i najpopularniji sajam i susret lovaca, ribolovaca i ljubitelja prirode koji će ugostiti više od 50.000 posjetitelja.

Na sajmu u Kongresno-izložbenom centru HUNGEXPO Budimpešta predstavit će se više od 200 izlagača, uključujući najveće proizvođače i distributere koji će predstaviti svoje usluge i proizvode.

Festival se održava u veljači, kada je Karpatska kotlina prekrivena snijegom i ledom, ali i kada je ispunjena najljepšim krajolicima.

Ljubitelji lova, oružja i ribolova sada imaju priliku posjetiti međunarodni FeHoVa događaj koji počinje u četvrtak 9. veljače, a završava u nedjelju 12. Održava se u Budimpešti i to je dovoljan razlog da se sa svojim prijateljima lovcima uputite u ovaj uzbudljivi europski grad i provedite nezaboravan vikend.

U nastavku saznajte zašto ne smijete propustiti FeHoVa međunarodni događaj.

Što možete očekivati ​​na FeHoVa festivalu?

Na sajmu će biti predstavljena nova vrsta lovačke opreme: puške i sačmarice, dvogledi, noževi, pribor za oružje i ostala oprema za lov. Također možete dobiti informacije o dozvolama za lov.

Festival je već postao dugogodišnja tradicija koja okuplja tisuće sudionika iz cijele Mađarske i šire.

FeHoVa je godišnji festival koji organizira HUNGEXPO uz potporu Nacionalne lovačke i ribolovne udruge. Tijekom ove manifestacije možete pratiti predavanja o lovu, ribolovu i drugim aktivnostima u prirodi; isprobajte nove proizvode napravljene posebno za lovce; sudjelovati u natjecanjima i igrama; gledajte uzbudljive prezentacije i projekcije; kupiti jedinstvene suvenire; ili jednostavno uživajte u večeri s prijateljima na jednom od brojnih štandova s ​​pićem i hranom.

Ponuda koju nudi FeHoVa je zaista posebna! Ovdje ćete vidjeti međunarodne izlagače i posjetitelje, široku ponudu popratnih događanja te ćete moći kupiti ekskluzivne suvenire.

Za ljubitelje i poznavatelje oružja bit će otvoreni posebni štandovi s modernim lukovima i raritetnim oružjem. Za ljubitelje ribolova tu je izložba štapova. Dočekat će vas nasmijani i iskusni pecaroši koji su se proslavili upravo ovim hobijem. I doista, znaju odgovoriti na svako pitanje! Ljubitelji lova uživat će u novoj kolekciji garderobe, a vjerujemo da će ih zanimati i visokokvalitetni noževi koji su tradicionalno postali najpopularniji proizvod festivala.

Ono što smatramo najvrjednijim je to što će organizatori i posebni gosti pričati o svojim iskustvima i podijeliti znanje s publikom!

Pogledajte dio prošlogodišnje atmosfere:

Iskoristite poseban popust pri kupnji ulaznice

Dobrodošli su svi koji vole lov i ribolov! FeHoVa festival otvoren je za sve koji se žele dobro zabaviti, upoznati nove ljude ili se opustiti nakon posla.

Lovački magazin vam nudi posebnu priliku da ostvarite popust na kupnju ulaznice.

Preuzmite KUPON i ostvarite popust pri kupnji ulaznice!

Nakon što preuzmete kupon, možete ga isprintati, ispuniti i donijeti na sajam. Na ulazu ćete dobiti popust.

Osjetite čari divljine

Međunarodna izložba lova i ribolova FeHoVa jedinstvena je manifestacija koja okuplja predstavnike iz cijele Europe.

Događaj pruža priliku ljubiteljima lova i ribolova da upoznaju ljude sličnih interesa. To se može postići prezentacijom novih proizvoda, usluga i tehnologija koje izlagači nude na FeHoVa događaju.

Manifestacija nudi i široku paletu seminara i edukativnih događanja vezanih uz lovni turizam, čime posjetitelji mogu saznati više o ovoj zanimljivoj temi.

Uz natjecanje održavaju se i prezentacije novih modela lovačke opreme i oružja te demonstracije tradicijskih zanata majstora koji se bave ovim poslom.

Tradicija se njeguje, FeHoVa je pravi dokaz

Ideja održavanja ovakvih događanja nije samo međusobno natjecanje ljubitelja prirode, već i dijeljenje iskustava i znanja s drugima, kao i popularizacija tradicije i običaja lova i ribolova među mladima.

Spaja ih ljubav prema aktivnostima na otvorenom, očuvanju prirode i pitanjima zaštite životinja. Zato organiziraju ovakva događanja: za promicanje zdravog načina života među ljudima, zaštitu prirodnih resursa i podršku održivom razvoju ruralnih područja.

Osim toga, u to vrijeme možete uživati ​​u znamenitostima Budimpešte ili sudjelovati u raznim turama koje se organiziraju tijekom festivalskih dana!

Organizatori obećavaju nezaboravno iskustvo za sve koji posete FeHoVa festival!

FeHoVa nudi širok spektar aktivnosti: natjecanja, izložbe, radionice i predavanja.

Festival je otvoren ne samo za Mađare, već i za strance koji žele naučiti više o mađarskoj tradiciji i običajima. Osim toga, posjetitelji će uživati ​​u shoppingu i dobroj zabavi.

Glavni cilj ove manifestacije je pokazati ljudima da je lov korisna aktivnost koja kontroliranim lovom i ribolovom pomaže u očuvanju bioraznolikosti. Festival također pokazuje da lov nije samo zabavna aktivnost, već i važan dio mađarsku kulturu i tradiciju koju treba sačuvati za buduće generacije.

Najznačajniji događanja na FeHoVa festivalu

Pogledajte najzanimljivije događaje koji vas očekuju:

• Nadlerova izložba – izbor najboljih mađarskih trofeja krupne divljači iz lovne sezone 2020.-2021.

• Predstavljanje zbirke trofeja

• Diorama Divlji svijet na djelu.

• Anatomski crteži divljih životinja – izložba radova Andrása Szunyoghyja.

• Život i djelo Dr. László Sáska u Africi

• Festival lovačkog roga na lovačkoj pozornici

• Lovački zbor – natjecanje mladih

• FeHoVa kup – međunarodno natjecanje

Istovremeni događaji:

• Jubilarna međunarodna izložba pasa (FEHOVA-MEOESZ Međunarodna izložba pasa (CAC, CACIB)

• Prvenstvo Mađarske u 3D streljaštvu

Lovci iz regije već su spremni za put na FeHoVa festival

Naši poznanici i prijatelji lovci kažu da je ovo međunarodna manifestacija koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Zabavit ćete se, upoznati sjajne ljude i obogatiti svoje iskustvo!

Stoga iskoristite poseban popust koji Vam nudimo i provedite nezaboravan vikend u Budimpešti.

ribo-lov.com izrada web stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)