Hrvatska spin liga – uskoro početak?

spin liga

Foto: Youtube screenshot – Spin liga

Kako stvari stoje, ove godine ipak će se održati natjecanje u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima, popularno zvano Hrvatska spin liga. Prošle godine natjecanje nije održano zbog pandemije koronavirusa, a nadamo se da to neće biti slučaj i ove godine.

Liga 2021. – prijavljeno 14 natjecatelja

Prijave za ligu trajale su do 31.01.2021. i prijavljeno je ukupno 14 natjecatelja. Sastanak prijavljenih ligaša će se održati nakon što to epidemiološka situacija dozvoli. Potrebno je odrediti termine održavanja kola, vode i domaćine. Neslužbeno doznajemo kako bi sastanak trebao biti održan u Ogulinu, ali o tome više naknadno.

U Facebook grupi Hrvatske spin lige objavljen je i popis natjecatelja u sezoni 2021.

Prijavljeni su redom:

 1. Mijo Boras
 2. Mirko Hanžeković
 3. Jasmin Subašić
 4. Hrvoje Kuzmić
 5. Mario Matijašić
 6. Boris Šiljeg
 7. Željko Kuk
 8. Mihael Hunjadi
 9. Nikola Špoljar
 10. Leo Lukač
 11. Mateo Šugić
 12. Dominik Jaković
 13. Željko Martinec
 14. Karlo Roštaš
Svjetsko prvenstvo 2020. odgođeno

Pobjednik lige 2019. godine bio je Mijo Boras iz ŠRD-a Peščenica Zagreb. Drugo mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD-a Samobor, a treći je bio Željko Kuk iz UŠRIDDRH-a Zagreb. Plasman za reprezentaciju Hrvatske izborili su i Šiljeg Boris iz ŠRD-a Krka Knin, Hunjadi Mihael iz ŠRD-a Štuka Donja Dubrava, Matijašić Mario iz ŠRD-a Ogulin, Pešut Ivan iz ŠRD-a Mrežnica Duga Resa i Hrvoje Kuzmić iz ŠRK-a Šoderice Koprivnica.

Svjetsko prvenstvo trebalo se održati u Portugalu, od 23. do 26. travnja 2020. godine. Nažalost, zbog već spominjane situacije s koronavirusom i ono je otkazano.

Foto: Youtube screenshot – Spin liga

Svim natjecateljima želimo što više uspjeha u sezoni koja je pred njima. Neka ostanu negativni uz što manje negativnih bodova!

Bistro! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.