Mala škola ribolova odradila i svoje prvo natjecanje

Već smo u nekoliko članaka pisali o maloj školi ribolova KŠR “Mrežnica” iz Duge Rese. I pisat ćemo još nekoliko puta jer stvari koje tamošnja ekipa radi s mladima su za svaku pohvalu i promociju! U 16 termina (vikenda) škole ribolova, uguralo se i prvo pravo natjecanje!

Organizirano i pravo natjecanje!

Polaznici su prošli sve faze kao na pravom natjecanju. Podijeljeni su u dvije grupe, izvlačili su brojeve za pozicije, lovili i vagali svoje ulove te na kraju željno dočekali proglašenje pobjednika i nagrade! Nakon svega uslijedilo je pravo druženje uz roštilj, zajedno s roditeljima polaznika.

Kako kažu organizatori, cilj okupljanja bio je da se djeca upoznaju sa pravilima natjecanja u disciplini lov ribe udicom na plovak. Međutim važnije od svega je da tijekom ovakvih aktivnosti djeca osjete natjecateljski duh i osjećaj pripadnosti određenom sportu. Uzbuđenja nije nedostajalo i još se jednom pokazalo kako je ideja ekipe iz KŠR “Mrežnica” pun pogodak i nešto u što bi se trebale ugledati brojne druge udruge. Polaznici su oduševljeni i s nestrpljenjem očekuju iduće termine.

Uz ribolovna znanja i takmičarski duh koji se od početka škole stvara, dogodile su se i prve ljubavi. U svakom slučaju, ribolov je uvijek puno više od samog ribolova!

Zahvaljujemo Goranu Krambergeru na fotografijama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *