Predstavljanje studija “Lovstvo i zaštita prirode”

Lovstvo i zaštita prirode? Možda je baš to Vaš izbor!

Kako je studirati na studiju Lovstva i zaštite prirode? Poslušajte na online predstavljanju studija u četvrtak, 26.08.2021. u 18:00. u okviru Eko Obrazovnog četvrtka Instituta za razvoj obrazovanja.

Pozovite prijatelje i sve koje bi moglo zanimati!

Poveznica na Facebook događaj: https://fb.me/e/1ei7JaQ1F,

Poveznica za prijavu na događanje: https://iro.clickmeeting.com/predstavljanje-strucnog-studija-lovstvo-i-zastita-prirode-veleucilista-u-karlovcu/register.

Predstavljanje organizira Institut za razvoj obrazovanja, Ured za karijerno savjetovanje i podršku studentima Veleučilišta u Karlovcu i Odjel Lovstva i zaštite prirode.

Stručni studij lovstva i zaštite prirode

Godine 1999. na Veleučilištu u Karlovcu je osnovan Odjel lovstva i zaštite prirode. Nakon izrade nastavnog plana i programa, te dobivene suglasnosti na ustrojstvo i izvedbu izvanrednog preddiplomskog stručnog studija “Lovstvo i zaštita prirode”, akademske godine 2000./2001. upisana je prva generacija studenata.

Nositelj studija je Odjel lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu. Studij traje 3 godine.

Završetkom studij stječe se 180 ECTS bodova.

Studij se izvodi u sjedištu Veleučilišta u Karlovcu, Trg J.J.Strossmayera 9, Karlovac

Završetkom studija stječe se kvalifikacija, odnosno stručni naziv stručni prvostupnik/prvostupnica inženjer/inženjerka lovstva i zaštite prirode (kratica: bacc.ing.agr.).

Informiranje i savjetovanje o visokom obrazovanju

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pruža ažurne, nepristrane i potpune informacije te usluge savjetovanja o visokom obrazovanju u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao jedini sveobuhvatan, korisnički usmjeren centar za obrazovno savjetovanje u Hrvatskoj, IRO je postao referentno mjesto za usluge obrazovnog savjetovanja unutar hrvatske akademske zajednice.

IRO aktivno radi na informiranju i obrazovanju akademske zajednice i šire javnosti o mogućnostima obrazovanja, profesionalnog usavršavanja i akademske mobilnosti u RH i inozemstvu kao i o mogućnostima financijske pomoći za visoko obrazovanje. Na taj način IRO promiče veći (i jednak) pristup visokom obrazovanju te pridonosi povećanju međunarodne suradnje i mobilnosti u visokom obrazovanju. IRO nudi usluge besplatnog stručnog obrazovnog savjetovanja o studijskim mogućnostima u Hrvatskoj i inozemstvu. 

IRO od srpnja 2019. uvodi jedinstvena tematska savjetovanja OBRAZOVNI ČETVRTAK U IRO-u. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu, a IRO za svaki termin osigurava dolazak gosta predavača (stipendist, djelatnik veleposlanstava, predstavnik nekog sveučilišta i sl.).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *