Nastavljaju se uspjesi reprezentacija – ekipna bronca i 2. mjesto u poretku nacija

Odlični uspjeh reprezentacije i ekipa (foto: HSSRM)

Prošlog tjedna Marina Mavrinac Matulja, članica SRD Zubatac iz Lovrana, drugi put zaredom postala je prvakinja svijeta u ribolovu štapom s obale, a ženska reprezentacija se okitila broncom. Također, na svjetskom prvenstvu u podvodnom ribolovu, održanom prošlog tjedna, Stjepko Kesić bio je brončani, a Hrvatska ekipno četvrta! Ali tu nije kraj. Stižu nove medalje!

Bronca u lovu na veliku ribu!

U talijanskom Pesaru održano je 29. Svjetsko prvenstvo u lovu na veliku ribu i Ekipa B Hrvatske u sastavu Gordon Svalina, Bebo Svalina, Borislav Taras i Vinko Marušić osvojila je brončanu medalju!

Ekipa A u sastavu Siniša Mazar, Miro Vušković, Marijo Motušić i Ante Gospodnetić plasirala se na odlično 4. mjesto. Time je Hrvatska u poretku reprezentacija zauzela izvrsno 2. mjesto!

Vremenske (ne)prilike odgađale natjecanje čak dvaput!

Nakon prvih dana treninga trebalo je uslijediti natjecanje. Međutim, zbog lošeg vremena prva dva dana natjecanje je odgođeno. Srećom, to nije omelo naše ekipe koje su odlično odlovile u nastavku i polučile odlične rezultate!

Talijani uvjerljivo najbolji

Talijanske ekipe uvjerljivo su dominirale natjecanjem. Njihova A i B ekipa samo su se zamijenila na najboljim pozicijama prva dva dana natjecanja te tako i titulu najuspješnije nacije osigurali Italiji. Ukupno se natjecalo 14 ekipa iz Italije, Hrvatske, Španjolske, Portugala, Njemačke, Meksika, Slovenije i Monaka.

Foto: Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *