Zoran Pfeifer dobio nagradu za životno djelo

Foto: Međimurska sportska mreža

Nagrada za životno djelo „Franjo Punčec“ dodijeljena je Zoranu Pfeiferu, dopredsjedniku HŠRS-a i poznatom međimurskom sportskom djelatniku – prenosi Međimurska sportska mreža.

Od 1988. član ŠŠRD Glavatica za koju se natječe u 2. i 3. ligi. Postaje predsjednik „Glavatice“ i vodi društvo 5 mandata. Od 2004. godine do 2006. godine vodi Savez SRD Međimurske županije u funkciji v.d. Predsjednika.

Neprekidno je Predsjednik Saveza od 2006. godine do danas, što znači da vodi Savez punih 20 godina. U tih 20 godina Savez SRD Međimurske županije je organizirao: prvi Kup Podunavskih zemalja, Slet Kadeta Hrvatske, Kup Hrvatske za seniore, seniorke, juniore i juniorke.Savez je bio domaćin i organizator tri Svjetska prvenstva u ribolovu udicom na plovak, a Zoran direktor organizacijskih odbora za iste. I to: 2014. godine Svjetsko prvenstvo za nacije na Kanalu HE Donja Dubrava u Svetoj Mariji, 2018. godine Svjetsko prvenstvo nacija za Mastere, Veterane i Invalide, te Svjetsko prvenstvo u ribolovu udicom na plovak za timove na Kanalu Orehovica 2019. godine.

Obavljao funkcije člana Upravnog odbora HŠRS, dopredsjednika HŠRS, direktora svih reprezentacija, dopredsjednika Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)