Mušičarska liga – nakon 4. kola Sinjani u vodstvu

Proteklog vikenda na rijekama Dobri i Slunjčici održano je 3. i 4. kolo Hrvatske mušičarske lige.

Odličan ribolov na Dobri

U subotu na rijeci Dobri kod Ogulina najuspješniji je bio Siniša Šabić (ŠRD Cetina Sinj 1) ispred Rine Žure (ŠRD Cetina Sinj 2) i Marinka Puškarića (ŠRD Ogulin). Kolo je obilježio vrlo dobar ribolov uz ulovljene 84 ribe. Veseli činjenica da je ulovljeno još barem toliko potočne pastrve tek koji centimetar ispod mjere te da se nakon nekoliko godina pojavio i mladi naraštaj lipljana.

Očito je novi pristup poribljavanju i gospodarenju ŠRD Ogulin urodio plodom i možemo očekivati da će se Dobra u idućim godinama vratiti na stare staze.

Nastavak u nedjelju na Slunjčici

Natjecanje se nastavilo u nedjelju na rijeci Slunjčici. Ribolov je bio relativno težak zbog slabe aktivnosti i hranjenja ribe. U takvim uvjetima najbolji je bio Davor Relić (ŠRD Matica Korenica). Drugo i treće mjesto zauzeli su Siniša Šabić i Stipe Librenjak iz ekipe ŠRD Cetina Sinj 1. Ulovljene su ukupno 44 ribe.

Sinjani uvjerljivo u vodstvu

Nakon održana četiri kola u ekipnom poretku u vodstvu je ekipa ŠRD Cetina Sinj 1, druga je ekipa ŠRD Cetina Sinj 2, a na trećem mjestu je ŠRD Slunjčica.

U pojedinačnom poretku Sinjani Šabić, Libernjak, Žuro i Jenjić nalaze se na prva četiri mjesta.

Liga se nastavlja 8. i 9. lipnja 2024. na rijekama Gackoj i Matici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)