HŠRS – Održana skupština, Vladimir Sever novi (stari) predsjednik

Izborna skupština HŠRS-a održana je 1. travnja 2023. s početkom u 10:00 sati u Zaprešiću, u Ribičkom domu ŠRD Šaran Zaprešić.

Sukladno odredbama Statuta HŠRS-a Skupština bira predsjednika, dva dopredsjednika i ostale članove Upravnog odbora te predsjednika i dva člana nadzornog odbora na mandat od četiri godine.

Skupštinu HŠRS čine predstavnici Županija imenovani od nadležnog tijela svoga saveza, a po principu da svaka delegira po jednog predstavnika na svakih započetih 1.000 članova iz prethodne godine, koji su kupili godišnju državnu ribolovnu dozvolu.

U županiji gdje nije formiran županijski ribolovni savez radi malog broja registriranih sportsko ribolovnih udruga, postojeće udruge svoga predstavnika (1) u Skupštini imenuju sporazumno.

Vladimir Sever novi (stari) predsjednik

Dosadašnji predsjednik Vladimir Sever, kao jedini kandidat, potvrdio je novi mandat. Za dopredsjednike su izabrani Zoran Pfeifer i Zlatko Kobašević.

Predsjednici komisija

Djelatnost Upravnog odbora HŠRS-a može se realizirati osnivanjem i djelovanjem stalnih komisija i komisija za posebne slučajeve.

Stalne komisije Upravnog odbora su:

  • Gospodarska komisija
  • Natjecateljska komisija
  • Sudačka komisija
  • Pravno – stegovna komisija

Predsjednik Sudačke komisije je Dražen Stipetić, natjecateljske Dragutin Peter, a pravno – stegovne Draženko Jakopović. Zlatko Homen na čelu je gospodarske komisije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)