HŠRS – Subašić novi (stari) prvak spin lige

Foto: Jasmin Subašić

Ovaj vikend održana su posljednja dva kola lige HŠRS-a u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima, popularno zvane spin lige. Nakon održanih osam kola imamo novog (starog) prvaka Jasmina Subašića.

Rasplet na na kanalu u Svetoj Mariji

Posljednja dva kola održana su na kanalu u Svetoj Mariji. Iako je bilo više opcija po pitanju domaćinstva odnosno vode za posljednja dva kola ipak je konačni rasplet lige održan na kanalu. Ali, o tome više drugom prilikom.

U 7. kolu najuspješniji je bio Karlo Rostaš (ŠRD Piškor Zagreb)  s 11 bodova i ulovljenih 30 pastrva. Drugo mjesto pripalo je Mirku Hanžekoviću (ŠRK Šoderica Koprivnica) s 11 bodova i ulovljenih 25 riba. Treće mjesto osvojio je Hrvoje Kuzmić (ŠRK Šoderica Koprivnica) s 17 bodova i ulovljenih 40 riba.

U 8. kolu Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica Koprivnica osvojio je prvo mjesto s 11,5 negativnih bodova i ukupno ulovljenih 26 riba . Drugo mjesto pripalo je Karlu Rostašu (ŠRD Piškor Zagreb)  s ostvarenih 14,5 bodova i ulovljenih 35 riba. Treći je bio Jasmin Šubašić (ŠRD Pastrva Sirač) s 21 bodom i ulovljenih  13 riba.  

Jasmin Subašić novi (stari) prvak

Konstantnim dobrim rezultatima kroz ovogodišnje natjecanje Jasmin Subašić – Japy i ove je godine osvojio naslov prvaka lige, obranivši time prošlogodišnju titulu. U konačnom poretku, s 32 negativna boda i 80 ulovljenih riba plasirao se tako ispred Borisa Šiljega ( 36 bodova i 77 ulovljenih riba) i Karla Rostaša (40 bodova i ulovljenih 97 riba).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)