HŠRS – Plovak – Nakon 8. kola Čakovčani povećali prednost

TSH Sensas Matchfishing (foto: TSH Sensas Matchfishing)

Na jezeru Jegeniš 8. i 9. lipnja održano je 7. i 8. kolo Prve lige HŠRS-a u kategoriji lov ribe udicom na plovak. Nakon ovog vikenda, slično kao i prošli put, najviše razloga za zadovoljstvo ima ekipa TSH Sensas Matchfishing Čakovec.

Velike vrućine i sitna riba

Vrijeme baš i nije bilo naklonjeno natjecateljima. Iznimno visoke temperature i sunce nisu ih štedjeli. Što se samog ribolova tiče, prevladavala je sitna riba. U takvom ribolovu Čakovčani su se opet pokazali kao najuspješniji.

Čakovčani sigurno prema naslovu prvaka

U 7. kolu, koje se održalo u subotu, najuspješnija je bila ekipa TSH Sensas Matchfishing Čakovec, ispred Bjelke GME Garbolino Sunja i Štuke Colmic Torčec. U nedjelju je ekipa Varaždin Interland VDE Varaždin bila najuspješnija ispred TSH Sensas Matchfishing Čakovec i Bistre Repaš.

U ukupnom poretku nakon osam kola ekipa TSH Sensas Matchfishing Čakovec učvrstila je čelnu poziciju i povećala prednost ispred drugoplasirane Bjelke GME Garbolino Sunja. Razlika je sad već 14 bodova, a do kraja lige preostala su još četiri kola. Trećeplasirana je ekipa Rak Topfishing Garbolino Rakitje.

Alan Perko najuspješniji u pojedinačnoj konkurenciji

U pojedinačnoj konkurenciji u vodstvu je Alan Perko ispred Sandija Matijaševića (oba TSH Sensas Matchfishing Čakovec). Trećeplasirani je Matija Kraševac (Rak Topfishing Garbolino Rakitje) kao jedini među pet najboljih koji nije član trenutno vodeće ekipe Matchfishinga.

Liga se nastavlja 26. i 27. kolovoza na Banovoj Jaruzi.

Kompletne rezultate pogledajte ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)