HŠRS – Casting – U Ogulinu održano 1. kolo lige

U Ogulinu, gradu podno Kleka, održano je prvo kolo Casting lige (bacačke discipline). Četrnaest natjecatelja u svim disciplinama okušalo se u petoboju, odnosno troboju (ovisno o uzrasnoj kategoriji). Nažalost, ova nekad dosta popularna disciplina okuplja sve manji broj natjecatelja. Nadamo se da će se stvari uskoro promijeniti nabolje…

Rezultati prvog kola

U kategoriji seniora najuspješniji je bio Dušan Stevanović (RD Soča – Slovenija) ispred Marka Popovića i (Čabranka Čabar) i Grgura Lutza (ŠRD Ogulin). Goran Ožbolt i Sandi Zbašnik (Čabranka Čabar) završili su na četvrtom i petom mjestu.

Kod seniorki samo jedna natjecateljica, Sanja Macanić (Udica Donji Miholjac) koja je trenutno, nažalost, bez konkurencije u ovoj kategoriji. Identična je situacija i kod juniora. Ivan Kinjerovac (Udica Donji Miholjac) je usamljen u ovoj kategoriji.

U kategoriji juniorki ekipa Udice iz Donjeg Miholjca ima čak tri natjecateljice. Najuspješnija je ovog puta bila Ena Guba ispred Nine Sudarić i Mie Sudarić.

Patrik Drašković (Udica Donji Miholjac) bio je najuspješniji u kategoriji kadeta ispred Ogulinaca Marka Argusa Draganića i Josipa Lipošćaka.

Nakon održanog natjecanja svi natjecatelji i njihova pratnja druženje su nastavili uz rijeku Vitunjčicu na obližnjem Mrjestilištu Vitunj.

ŠRD Ogulin – domaćini 1. kola

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)