TSH Sensas Matchfishing i dalje na čelu lige

Foto: Garbolino Croatia

Ovog vikenda održano je 9. i 10. kolo Prve lige HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak. 23. i 24. rujna lovilo se na kanalu kod Varaždina.

TSH Sensas Matchfishing i dalje u vodstvu

U subotu je održano 9. kolo. Najuspješniji su bili domaćini Varaždinci ispred Klena iz Svete Marije i TSH Sensas Matchfishing Čakovec. U nedjelju je Bjelka iz Sunje bila najuspješnija ispred Varaždin Interland VDE i Klena Colmic iz Svete Marije.

U ukupnom poretku ekipa TSH Sensas Matchfishing zadržala je vodstvo. Trećim i šestim mjestom ostali su na čelnoj poziciji s deset bodova razlike ispred drugoplasirane ekipe Bjelke GME Garbolino Sunja. Treća je ekipa Varaždin Interland VDE Varaždin.

Iako je u ribolovu sve moguće, trebalo bi se dogoditi čudo da Čakovčani ispuste prednost i prvo mjesto. No, sačekajmo još zadnji vikend natjecanja i posljednja dva kola lige. Već smo svjedočili nenadanim i neočekivanim obratima i nećemo još ništa sigurno prognozirati.

Perko, Raženj i Kraševac u samo pet bodova razlike

U pojedinačnoj konkurenciji situacija je ipak malo zanimljivija. Prvoplasirani Perko ima samo bod prednosti ispred klupskog kolege Raženja. Na trećem mjestu je Kraševac iz Raka Rakitje koji ima samo pet, odnosno četiri boda zaostatka za Čakovčanima.

Kompletne rezultate pogledajte ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)